Flere e-handler yder i øjeblikket diverse forskellige fragtmuligheder. Det mest populære er nu om dage pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når du har tid. Den er jo yderst nem, og mange gange derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Leveringshastigheden er særdeles bestemmende i tilfælde af at vi skal bruge varerne straks, så med det formål er det jo klogt at du checker tidshorisonten for levering ved det aktuelle produkt.

Masser af e-shops yder dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få produktet skippet afsted inden pakkepersonalet drager hjemad.

Visse forretninger på nettet byder på fri fragt, men oftest er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt pris. Desuden kan man snuppe den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde – ligegyldigt om man befinder sig i Viborg, Nørresundby eller Skagen – vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Nogle internet outlets byder på levering uden gebyr

Det er jo usædvanlig smart for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos forskellige online firmaer hos studietips.dk og på grund af dette har en lang række online outlets været presset til at at tvinge salgspriserne på deres produkter – til juniorer, og yderligere også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk vise sig rentabelt at tjekke en række online virksomheder efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at opnå den bedste pris.

Du må imidlertid ikke glemme, at såfremt en internet shop sælger deres varer for en salgspris der anses for mystisk tiltalende, så kunne det undertiden være et kendetegn på en fup internet handler. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af et regulativ, der sikrer os overfor uærlige online butikker.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at betale beløbet i flere bidder.

Efterse hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen

Før nogen shopper på en forretning på nettet burde man helt sikkert se på butikkens handelsaftale, det er dog bare ikke super interessant.

Et alternativt forslag kunne være at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er en antydning af at online forhandleren efterlever de officielle regler, foruden at e-forretningen nu og da besigtiges af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, ifald du oplever vanskeligheder med din ordre.

Foruden dette støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der kan have indflydelse på handlen, for eksempel hvilken returneringsret forretningen bruger. Her er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne påvise sin shopping, uden hensyn til om man er på gaveindkøb til en kvinde eller mand.

Den mindst kostelige slags levering

Trustpilot yder de facto pæne genveje til at eftersøge en længere række aktuelle køberes domme og derfor tilrådes det, at du betragter online shoppens omtaler forinden du køber.

Facebook bringer dig for øvrigt aldeles passelige chancer for at få en idé om e-shoppens popularitet. Derudover ses faktisk e-forretninger som tilbyder kunderne at udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere må anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har tætte samarbejder med flere internet forhandlere i form af at vi annoncerer forretningernes tilbud, og tager imod kommission for så vidt de besøgende vi sender videre udfører en bestilling.

Fakta vedrørende tilbud og outlets på nettet opdateres hele tiden, men vi giver ingen garanti imod ændringer der kan være foretaget siden sidste opdatering af de viste data.